Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ak si chcete kúpiť sprej alebo ste si ho už kúpili, tak určite by ste mali vedieť, že každý výrobok môže mať aj mínusy, ak sa nepoužíva správne. Nové prípravky vlasovej kozmetiky, ktoré kryjú sivé vlasy v období medzi farbením vlasov, sú perfektné pre okamžité použitie. Spreje sú vode odolné. Z vlasov a pokožky sa zmývajú šampónom.

Na vlasy odporúčame striekať veľmi jemnú vrstvu a iba tam, kde sú viditeľné odrasty. Pokiaľ si nastriekate na vlasy zbytočne veľa spreja a preženiete to, čiastočky farebných pigmentov nebudú zostávať len na vlasoch. Keď potom vnoríme do vlasov prsty, tak si ich zašpiníte. Rovnako tak keď si na hlavu dáte čiapku alebo čelenku, budú špinavé. Nepríjemnostiam s voľnými pigmentmi sa môžete vyhnúť tak, že si vlasy chvíľu po nastriekaní prečešete kefkou alebo ich ľahko pretriete tmavým uterákom alebo papierovým obrúskom. Vlasy si tiež môžete nalakovať lakom na vlasy.

To čo malo priľnúť, priľne na vlasoch a zvyšok zostane na kefke alebo uteráku. Rozhodne si na hlavu nedávajte svetlú čiapku (na tmavej to nebude vidieť). Pred spaním si nastriekané odrasty otrite tmavým uterákom alebo si dajte tmavý uterák na vankúš. Uterákom sa zotrie posledný voľný pigment z vlasoch. Zamedzíte tak zbytočnému ušpineniu posteľnej bielizne.
A keď si náhodou niečo zašpiníte, dá sa to vyprať bežným pracím práškom.